perjantai 19. elokuuta 2011

Vastaa kyselyymme ja osallistu samalla arvontaan!!

Vastaa kimppaomistajuuteen liittyvään kyselyymme netissä!

Voit samalla osallistua arvontaan jossa palkintona on 2hengen talutus- tai maastoratsastus Ventelän Tilalla :)

Palon Meteori

Palon Meteori edustaa suvultaan suomenhevosratsujen parhaimmistoa. Suvultaan Palon Meteori on täysin ratsusukuinen, sillä myös sen isovanhemmat molemmin puolin ovat ratsukantakirjattuja. Tämän oripojan isä Silvolan Elmeri (i. Kelmi, e. Natso) ei suuremmin esittelyä kaipaa. Elmeri on niittänyt mainetta laatuarvosteluissa sekä 6-v. kasvattajakilpailuissa vuonna 2008 sijoittuen kouluratsastuksessa toiseksi. Tämän näyttävän ja upealiikkeisen orin tietoja pääset katsomaan linkistä: http://www.nuppulantalli.fi/elmeri.htm .
Palon Meteorin emä Kuu (i. Onnipoika, e. Tuli-Toto) on ratsukantakirjassa tammoille harvinaisella I palkinnolla. Kuu on kilpaillut kansallisella tasolla kaikissa lajeissa. Kuulla on useita voittoja ja sijoituksia aluetasolta niin este-, koulu- kuin kenttäratsastuksessakin. Kuulla on tilillään suomenhevosten hallialuemestaruuskulta (Pohjanmaa) sekä aluemestaruushopea (Kaakkois-Suomi) sekä molemmilta alueilta ylivoimainen voitto suomenhevos cupissa (2 este- ja 2 kouluosuutta). Kuun ensimmäinen varsa on myös sijoittunut laatuarvosteluissa ja omaa emältään perityn valtavan estetekniikan ja hyvän ratsastettavuuden.

Palon Meteori on luonteeltaan kiltti ja helposti käsiteltävä, nopeasti oppiva ori, jolla on kuitenkin vahva ja terve itseluottamus ja oman arvon tunne. Leikkihypytyksissä on jo nyt selvinnyt, että myös Meteori omaa emänsä kaltaisen innon hyppäämiseen ja se on erittäin rohkea mutta varovaisen hyppytekniikaltaan.  Tämä varsa liikkuu kevyesti ja mielellään ja se omaa kaikki kansallisen tason este- ja kenttähevosen ominaisuudet. Tästä varsasta tullaan vielä kuulemaan!


tiistai 2. elokuuta 2011