keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ohikulkija - MYYTY-MYYTY-MYYTY

OHIKULKIJA ON MUUTTANUT UUTEEN KOTIINSA 16.9.2011

Myynnissä koulutustaitoiseen kotiin terve ja lupaava, näyttelyissä II p palkittu 4-v. ratsutamma!

Ohikulkija on 160 cm korkea ryhdikäs ratsun alku, joka muutti meille 2-vuotiaana. Opetimme sen heti ajolle ja ajelimme rauhallisia lenkkejä 3-v. kesään saakka. Kolmivuotiaana Ohari aloitti ratsun esikoulun ja ratsutusta jatkettiin aina talveen saakka, kunnes tiineys alkoi tuntua nuoressa hevosessa. Kevään Ohari vietti mammalomaa pihatossa muiden tiineiden tammojen kanssa. Tiineys valitettavasti päättyi surullisesti, sillä varsa ehti kuolla masuun aivan viime hetkillä :(

Ohikulkijan ratsutus aloitettiin varovasti heti varsomisen jälkeen, jotta nuori hämmentynyt emätamma saisi muuta ajateltavaa. Tamman kunto palutui nopeasti ennalleen ja nyt sillä voi jo osallistua kouluvalmennuksiin kevennetysti. Ohikulkija on miellyttävä ratsastettava ja sille sopii kaikki, mitä siltä pyytää. Se on nopea oppimaan ja se on energinen ja eteenpäinpyrkivä olematta kuuma. Tamman ryhdikkyys lienee peräisin isän puolelta (ii. Assin Komu) ja liikkeiden lennokkuus emän puolelta, joka menee Luonnokseen. Ohikulkijan tarkemmat sukutiedot löydät täältä.

Tämän tamman koulutus on hyvällä alulla ja tästä sen kanssa on helppo jatkaa osaavassa valmennuksessa myös harrastelijan. Ei myydä vain projektiksi vaan pitäaikaiseen kotiin harraste- ja kisakumppaniksi sekä Ystäväksi isolla Y:llä, sillä Ohikulkija rakastaa ihmisen seuraa, rapsutusta ja hoitamista. Tätä rehellisempää ja terveempää hevosta ei hevillä löydä.

Sarita / 0500 264 605



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti